Wouter Hebbink


 • Naam: Wouter Hebbink
   
 • Verbonden aan: HAN-University van toegepaste Wetenschappen  (Project expertteam Talentontwikkeling & Sportwetenschappen) –– Operational manager 4itruvian communications.
 • Beroep & Expertise: Projectmanager en leidinggevende geweest in diverse teams en diverse domeinen. Ervaringen in zowel de ambtelijke en commerciële sector. Door deze ervaring is hij in staat om creatieve transfers tussen diverse expertises te maken. Actie, daadkracht en fouten durven maken als basis! "Wie niet in staat is om een fout te maken, is tot niets in staat" - Abraham Lincoln 1809-1865.
 • Korte samenvatting: Wouter Hebbink heeft een B. in bewegingsonderwijs. Expertise en ervaring in sportstimulatie bij kwetsbare jeugd. Hij heeft gewerkt als ambulant begeleider in de jeugdzorg, als sportconsulent en teamleider bij de gemeente Nijmegen.
  Als ondernemer ervaring in diverse domeinen waaronder sport, bewegen, ICT, agrarische sector en communicatie.  
   
 • Wat heeft u geïnspireerd? Ontwikkeling gaat over vertrouwen in jezelf en in de ander. Het gaat over elkaar ruimte geven om te excelleren en elkaar waarderen. Samenwerking als basis voor vooruitgang. Geluk en inspiratie zit soms in de kleine dingen! 
  Kijk naar zijn inspirerende video, dan je weet wat Wouter bedoelt.